Dakpannen schilderen

Bescherming

Wilt u uw dak laten schilderen? Wij helpen u daar graag bij. Een dakcoating brengt heeft veel voordelen met zich mee. Zo kan het de uitstraling van uw huis verbeteren en is uw dak beschermd tegen weersinvloeden. Zonder coating ontstaan er al snel scheurtjes in de dakpannen, waardoor het mos de kans krijgt om te groeien. Dit is zeer schadelijk voor het dak. Een dakcoating lost dit probleem op; het beschermt uw dak namelijk jarenlang.
Dakreiniging

Coating

Voordat we dakcoating kunnen aanbrengen moeten we het dak reinigen. Meestal gebeurt dit met heet water onder hoge druk. Sommige dakmaterialen zijn kwetsbaar en kunnen niet tegen de hoge druk van het water. In dat geval reinigen we met water onder lagere druk. Dakcoating is verkrijgbaar in verschillende kleuren, van antraciet tot oranje keramiek. Na het aanbrengen van dakcoating is je dak weer als nieuw en kan het weer voor jaren mee gaan!

Dakcoating wint snel aan populariteit in Belgie. Dat komt doordat de werkzaamheden binnen 2 werkdagen zijn voltooid tegen een fractie van de kosten van nieuwe dakpannen.

Werkwijze

Hoe gaan we te werk?

1

Stap 1

We maken bij het reinigen van uw dakpannen gebruik van heet water op hoge druk zonder chemicaliën. Het vuil vliegt er letterlijk af. We gebruiken hiervoor een hogedrukspuit met vuilfrees.

2

Stap 2

Er wordt daarbij van boven naar beneden gewerkt, zodat het water niet onder de pannen terechtkomt. Door de roterende werking van de vuilfrees en waterkracht worden mossen en algen vlot verwijderd van de dakpannen.

3

Stap 3

Tot slot volgt er een nabehandeling met een biologisch afbreekbare mos- en algenbestrijder, waardoor de dakpannen langer schoon blijven.
Ontvang een vrijblijvende offerte

Upload je gegevens,
wij regelen de rest

Dakreiniging

Wilt u uw dakpannen laten reinigen? Dan bent u aan het juiste adres! Steeds vaker kiezen mensen voor dakreiniging.

Hellend Dak

Net een nieuwe woning gekocht en moet het dak gerenoveerd worden? Is je huidig dak aan een renovatie toe? Bij ons is je dak in goede handen.

Plat Dak

G&S Dakbehandeling installeert elk plat dak, van elke grootte, in het beste materiaal. Platte daken komen vandaag veel vaker voor dan vroeger.

Dakisolatie

Dakisolatie is dé perfecte manier om dit te realiseren. Bovendien kan je genieten van verschillende premies en subsidies.