Dakreiniging

Dak Laten Reinigen

Last van mos of vuil op je dakpannen? Dan is je dak laten reinigen een slim idee. G&S Dakbehandeling maakt een gratis offerte op maat. 

Uw dak laten reinigen? Wij helpen u graag!

Een dakreiniging biedt tal van voordelen voor uw woning. Het niet reinigen van uw dak kan leiden tot ophoping van vuil, mos en algen, wat kan resulteren in schade aan uw dakpannen en dakstructuur. Door regelmatige dakreiniging wordt uw dak beschermd tegen deze schadelijke elementen en blijft het in goede staat.

Het reinigen van uw dak verbetert niet alleen de uitstraling van uw huis, maar verlengt ook de levensduur van uw dakbedekking. Door het verwijderen van vuil, mos en algen kunnen eventuele scheurtjes en beschadigingen tijdig worden opgemerkt en hersteld, waardoor grotere problemen worden voorkomen.

Kortom, dakreiniging is een essentiële service om de integriteit en uitstraling van uw dak te behouden, en om op lange termijn kosten te besparen door preventief onderhoud.
onze werkwijze

Hoe gaan we te werk

1. Inspectie en Evaluatie

Onze experts zullen uw dak grondig inspecteren om de mate van vervuiling, aanwezigheid van mos, algen en eventuele schade aan de dakbedekking vast te stellen.

2. Reiniging en Behandeling

Na de inspectie reinigen we het dak met geschikte middelen om mos en algen te bestrijden. Indien nodig voeren we ook een behandeling uit om verdere groei van deze organismen te voorkomen.

3. Controle en Advies

Na de reiniging voeren we een controle uit om te verzekeren dat uw dak schoon en vrij van schade is. We verstrekken advies over het onderhoud van uw dak om de levensduur te verlengen en problemen in de toekomst te voorkomen.

reviews

Uw tevredenheid is onze prioriteit

Klanten geven ons gemiddeld 4.9/5 ⭐️
Sarah E.
Lees verder
G&S heeft het asbest van het dakbeschot vakkundig en snel verwijderd. Ze maakten duidelijke afspraken en het personeel was vriendelijk. Ik kan ze zeker aanraden!
Herman H.
Lees verder
Snelle, scherpe en heldere offerte. Grote mate van deskundigheid. Zeer tevreden over de renovatie van mijn dak. Uitermate vriendelijk en beleefd personeel.
Jurgen C.
Lees verder
Bij G&S hebben we uitstekend werk afgeleverd. Het contact verliep zeer prettig en we zijn ontzettend tevreden met het resultaat. We zouden G&S aan iedereen aanbevelen!
Mireille V.C.
Lees verder
We waren erg tevreden met de service die we ontvingen! Waar een ander bedrijf ons in de steek liet, stond G&S slechts een dag later paraat om een weggeschoven dakpan terug te leggen. Ze aarzelden niet om ook een kleine klus snel te klaren!
Ruben V.
Lees verder
Heb mijn dak laten reinigen door van G&S. Ziet er super mooi uit, zeker een aanrader. Alles verliep volgens de afspraken en de offerte gaf ook al een goede indruk. Correct en professioneel bedrijf!
Said E.M.
Lees verder
Nauwkeurige werkwijze en alles verliep goed volgens plan. De communicatie was helder en ze namen de tijd om eventuele vragen te beantwoorden. We zijn zeer tevreden met het resultaat en raden G&S ten zeerste aan voor zowel asbestverwijdering als gevelreiniging!

Dakbehandeling van A tot Z

Van dakrenovaties tot asbestverwijdering en alles daartussenin, ons dienstenpakket biedt een complete oplossing voor dakwerken.

Gratis offerte op maat

Onze op maat gemaakte offertes zijn volledig gratis en bieden je een transparant beeld van de verwachte kosten, zonder verrassingen of verborgen uitgaven.

Beste prijs/kwaliteit

Onze klanten genieten van hoogwaardige dakwerken zonder de bank te breken.

Actief in heel Vlaanderen

Waar u ook bent in Vlaanderen of Brussel, G&S staat klaar om jouw project een succes te maken.

antwoord binnen 24u!

Vraag je offerte aan

G&S Dakbehandeling - dé specialist in dakwerken en gevelreiniging

IS JOUW DAK TOE AAN EEN MAKE-OVER?

Contacteer ons voor een offerte op maat!