Dakreiniging

Zo goed als nieuw

Wilt u uw dakpannen laten reinigen? Dan bent u aan het juiste adres! Steeds vaker kiezen mensen voor dakreiniging. Het reinigen van je dak voorkomt problemen/schade die het gevolg zijn van mos- en algengroei. Bovendien verlengt u de levensduur van uw dak. Na het reinigen ziet uw dak er terug als nieuw uit! (en dat voor een lage prijs)
Elk dak is anders en vergt een andere reiniging. De aanpak hangt af van het soort dakpan, de hoeveelheid mos en de oppervlakte.
dakbehandeling
Dakcoating

Bescherming

Na het reinigen van je dak is het verstandig om het te beschermen, zodat het mos na verwijdering voorlopig ook weg blijft bijvoorbeeld door je dak te laten impregneren of je dak te laten coaten.

Wees alert en laat tijdig je dak inspecteren door een professional zoals G&S Dakbehandeling. We behandelen zowel zadel- als platte daken.

De reiniging van asbestdaken is bij wet verboden, hiervoor kunnen wij niet instaan. Heeft u toch een asbestdak,  dan kunnen wij u een algehele renovatie bieden waarbij ook de asbest wordt verwijderd. Lees meer over dakrenovatie.
Werkwijze

Hoe gaan we te werk?

1

Reiniging

We maken bij het reinigen van uw dakpannen gebruik van heet water op hoge druk zonder chemicaliën. Het vuil vliegt er letterlijk af. We gebruiken hiervoor een hogedrukspuit met vuilfrees.

2

Vlotte verwijdering

Er wordt daarbij van boven naar beneden gewerkt, zodat het water niet onder de pannen terechtkomt. Met deze methode kunnen wij het vuil compleet verwijderen. Door de roterende werking van de vuilfrees en waterkracht worden mossen en algen vlot verwijderd van de dakpannen.

3

Nabehandeling

Tot slot volgt er een nabehandeling met een biologisch afbreekbare mos- en algenbestrijder, waardoor de dakpannen langer schoon blijven.
Ontvang een vrijblijvende offerte

Upload je gegevens,
wij regelen de rest

Dakcoating

Wilt u uw dak laten schilderen? Wij helpen u daar graag bij. Een dakcoating brengt heeft veel voordelen met zich mee.

Hellend Dak

Net een nieuwe woning gekocht en moet het dak gerenoveerd worden? Is je huidig dak aan een renovatie toe? Bij ons is je dak in goede handen.

Plat Dak

G&S Dakbehandeling installeert elk plat dak, van elke grootte, in het beste materiaal. Platte daken komen vandaag veel vaker voor dan vroeger.

Dakisolatie

Dakisolatie is dé perfecte manier om dit te realiseren. Bovendien kan je genieten van verschillende premies en subsidies.