Gevelreiniging- en coating

Gevelreiniging

Het probleem

Gevels hebben in België veel te lijden door de vaak negatieve weersomstandigheden. Veel wind en weinig zon plus het feit dat veel gevels niet zijn behandeld voor een waterafstotende beschermlaag (gehydrofobeerd) zijn de oorzaak dat veel gevels last hebben van groene en soms zwarte aanslag.

Dit is een aanwijzing dat de stenen te veel vocht opnemen, wat een ideale voedingsbodem is voor verschillende soorten alg. Ze geven niet alleen een lelijk aanzicht aan uw woning of pand maar kunnen op lange termijn ook gezondheidsklachten veroorzaken als de algen tot de binnenmuren doordringen
gevelreiniging
Gevelcoating

Wat is de oplossing?

Een intensieve reinigingsbeurt van G&S biedt voor u de ideale oplossing . Uw gevels worden op hoge druk en hoge temperatuur gereinigd. Daarnaast behandelen wij uw gevels met een water gedragen hydrofobe product. .

Dit zal niet alleen goed zijn voor uw gevels, want droge gevels voorkomt vorstschade aan de stenen en voegen, maar zal ook goed zijn voor de gezondheid. Droge gevels voorkomen namelijk algengroei aan de binnen gevels en daar zal uw gezin zeker blij mee zijn
Werkwijze

Hoe gaan we te werk?

1

Volledige verneveling

De gevel wordt volledig verneveld met een ontvetter. Deze ontvetter zorgt ervoor dat de vervuiling loskomt. Dit heeft als effect dat het vuil veel eenvoudiger verwijderd kan worden EN dat de gevel niet beschadigd wordt.

2

Inwerking

Na 30 minuten intrekken van producten wordt de volledige gevel gereinigd en ontmost. Hiervoor gebruiken we enkel water aan 90°. Deze lagere druk en lagere temperatuur verwijdert het vuil tot in de kern en het beschadigt je gevel niet.

3

Nabehandeling

Met een coating  krijgt uw gevel het niet meer zwaar te verduren. Hij is namelijk afgeschermd van de regen, sneeuw, mossen en algen van buitenaf.
Bij een kleurcoating is het mogelijk de behandeling met de originele kleur van de gevel alsook een andere kleur te kiezen. We hebben stalen & kunnen je hierin verder adviseren. Op deze nabehandeling kan G&S je 10 jaar garantie geven.
Ontvang een vrijblijvende offerte

Upload je gegevens,
wij regelen de rest

Dakreiniging

Wilt u uw dakpannen laten reinigen? Dan bent u aan het juiste adres! Steeds vaker kiezen mensen voor dakreiniging.

Dakcoating

Wilt u uw dak laten schilderen? Wij helpen u daar graag bij. Een dakcoating brengt heeft veel voordelen met zich mee.

Hellend Dak

Net een nieuwe woning gekocht en moet het dak gerenoveerd worden? Is je huidig dak aan een renovatie toe? Bij ons is je dak in goede handen.

Plat Dak

G&S Dakbehandeling installeert elk plat dak, van elke grootte, in het beste materiaal. Platte daken komen vandaag veel vaker voor dan vroeger.