Hellend dak

Dakrenovatie

Heb je net een nieuwe woning gekocht en moet het volledige dak gerenoveerd worden? Is je huidig dak aan een duurzame renovatie toe? Jouw project is bij ons in goede handen. We renoveren zowel grote, als kleine daken en gaan altijd voor een duurzame totaaloplossing., zodat jij kan genieten zonder zorgen.

Samen bekijken we de staat van je dak. Een herstelling lijkt vaak de beste oplossing, maar een renovatie pakt meteen alle pijnpunten van jouw dak aan. Tijdens een persoonlijke afspraak nemen onze experten het hele dak onder de loep: de dakconstructie, dakgoten en afvoerbuizen, dakisolatie, dakpannen en tengel- en panlatten
dak laten renoveren
Dakwerken

Een vak apart

Er komt heel wat kijken bij dakrenovatie. Het is een vak apart en vereist de nodige kennis en betrouwbare ervaring. Het professioneel en ervaren team van G&S staat garant voor kwaliteit, hoogstaande materialen met een maximaal rendement.
Werkwijze

Advies op maat

Bij G&S kan je rekenen op één contactpersoon die alles coördineert van A tot Z. Niet alleen bij de prijsofferte maar ook tijdens en na de werken volgen wij alles stipt op. Op die manier ben jij zeker van een snelle en vakkundige afwerking van jouw project. Na de werken krijg je van ons nog advies op maat om de nodige subsidies en premies in orde te brengen.
Ontvang een vrijblijvende offerte

Upload je gegevens,
wij regelen de rest

Dakreiniging

Wilt u uw dakpannen laten reinigen? Dan bent u aan het juiste adres! Steeds vaker kiezen mensen voor dakreiniging.

Dakcoating

Wilt u uw dak laten schilderen? Wij helpen u daar graag bij. Een dakcoating brengt heeft veel voordelen met zich mee.

Plat Dak

G&S Dakbehandeling installeert elk plat dak, van elke grootte, in het beste materiaal. Platte daken komen vandaag veel vaker voor dan vroeger.

Dakisolatie

Dakisolatie is dé perfecte manier om dit te realiseren. Bovendien kan je genieten van verschillende premies en subsidies.