Over ons

G&S Dakbehandeling

Na enkele jaren kunt u vervolgens weer met reinigen beginnen, wat een arbeidsintensief proces is. Daarom biedt GS Dakbehandeling verschillende behandelingen aan voor uw dak. Naast het schoonmaken, impregneren wij uw dak, welke een optimale bescherming biedt. Door het reinigen van uw dak kan de uitstraling wat vaal worden. Dit komt vooral voor bij oude pannen. Wij kunnen daarom uw dak ook coaten in verschillende kleuren. Uw dak ziet er hierna als nieuw uit!

Zijn de dakpannen te poreus of te beschadigd, dan is een dakbehandeling niet altijd de juiste oplossing voor de langere termijn. In dat geval kunnen wij uw dak renoveren. Met een dakrenovatie of met het leggen van nieuwe dakpannen, kan uw dak er weer jaren tegenaan.
g&s dakbehandeling
gevel laten reinigen
Service

Milieuvriendelijk

Naast dat wij deze verschillende werkzaamheden verrichten, zijn wij uiterst klantvriendelijk en denken wij graag met u mee. Dit is de extra service die wij graag aan u bieden. Wij werken alleen met dakcoating en materialen op milieuvriendelijke basis. Tevens leveren wij een garantiecertificaat van 10 jaar. Wij maken uitsluitend gebruik van kwalitatieve en milieuvriendelijke producten.
Dakbehandeling op maat!

Waarom G&S?

Werkzaam in Oost- en West-Vlaanderen

Klantvriendelijk en meedenkend

Dakcoating en materialen op milieuvriendelijke basis

Uw dak is in verschillende kleuren uitvoerbaar

Jarenlange ervaring als expert in het vak

Ontvang een gratis & vrijblijvende offerte