Dakwerken

Platte daken

G&S Dakbehandeling installeert elk plat dak, van elke grootte, in het gewenste materiaal. Platte daken komen vandaag veel vaker voor dan vroeger, toen ze vooral terug te vinden waren op bijbouwen, loodsen, tuinhuizen,… De moderne bouwstijlen maken echter vaak gebruik van platte daken omdat ze goed passen bij de heersende minimalistische esthetiek.

Ook de materialen waarmee een plat dak bekleed wordt, zijn grondig geëvolueerd. Wij installeren nog steeds de traditionele bitumen roofing, maar werken bij voorkeur met EPDM.
plat dak renoveren
Platte daken

EPDM

EPDM (ethyleen, propyleen, dieen, monomeer) is een zeer duurzaam synthetisch rubberproduct. Het heeft een levensduur van meer dan 50 jaar, is zeer sterk en elastisch, perfect waterdicht, en goed bestand tegen scheuren, perforaties, en UV-stralen. Dat maakt EPDM de ideale dakbedekking voor een plat dak, maar ook voor de bekleding van dakgoten. Het wordt ook vaak gebruikt als ondergrond voor een groendak.

Bitumen roofing is minder sterk en heeft dus een kortere levensduur, maar is ook budgetvriendelijker. Het kan een goede tijdelijke oplossing zijn (ook op middellange termijn) of voor op plaatsen waar het dak niet blootgesteld wordt aan de elementen. Omdat het zich zo makkelijk laat bewerken, kan eventuele slijtage ook eenvoudig hersteld worden.
Ontvang een vrijblijvende offerte

Upload je gegevens,
wij regelen de rest

Dakreiniging

Wilt u uw dakpannen laten reinigen? Dan bent u aan het juiste adres! Steeds vaker kiezen mensen voor dakreiniging.

Dakcoating

Wilt u uw dak laten schilderen? Wij helpen u daar graag bij. Een dakcoating brengt heeft veel voordelen met zich mee.

Hellend Dak

Net een nieuwe woning gekocht en moet het dak gerenoveerd worden? Is je huidig dak aan een renovatie toe? Bij ons is je dak in goede handen.

Dakisolatie

Dakisolatie is dé perfecte manier om dit te realiseren. Bovendien kan je genieten van verschillende premies en subsidies.